wybieramy.net

Porównywarka cen internetu

:

:
:

:
:

:

Cyfrowy Polsat - opinie o dostawcy

1. Paweł   2011-11-20 05:39:57 - 5.rev.polarnet.gliwice.pl

Ma ktoś już ten LTE w Cyfrowym Polsacie? To prawda, że jest 100 mega na sekunde?

2. zły 22   2011-11-26 11:37:41 - public89247.cdma.centertel.pl

jak osiągnie 100 Mb/s to soloszowi stanie chyba

Opinia do oferty Polsat Net 3GB »

3. gacek   2011-12-02 01:35:56 - nat-goc1-8.aster.pl

Chciałbym zwrócić uwagę, że oferty są dość sprytnie skonstułowane. 100 MB/s to jest max. prędkość na jaką POZWALA TECHNOLOGIA ZASTOSOWANA. A nie jaka oni dają, czy gwarantują. Analogicznie, to tak jakby ktoś miał Wifi 54Mbit/s i wymagał żeby 3 bloki dalej mieć sygnał. Jeśli będzie to znikomy. Tak samo jest z tego typu ofertami.

Opinia do oferty Polsat Net 3GB »

4. gacek   2011-12-02 01:36:05 - nat-goc1-8.aster.pl

Chciałbym zwrócić uwagę, że oferty są dość sprytnie skonstułowane. 100 MB/s to jest max. prędkość na jaką POZWALA TECHNOLOGIA ZASTOSOWANA. A nie jaka oni dają, czy gwarantują. Analogicznie, to tak jakby ktoś miał Wifi 54Mbit/s i wymagał żeby 3 bloki dalej mieć sygnał. Jeśli będzie to znikomy. Tak samo jest z tego typu ofertami.

Opinia do oferty Polsat Net 5GB »

5. gacek   2011-12-02 01:36:13 - nat-goc1-8.aster.pl

Chciałbym zwrócić uwagę, że oferty są dość sprytnie skonstułowane. 100 MB/s to jest max. prędkość na jaką POZWALA TECHNOLOGIA ZASTOSOWANA. A nie jaka oni dają, czy gwarantują. Analogicznie, to tak jakby ktoś miał Wifi 54Mbit/s i wymagał żeby 3 bloki dalej mieć sygnał. Jeśli będzie to znikomy. Tak samo jest z tego typu ofertami.

Opinia do oferty Polsat Net 10GB »

6. gacek   2011-12-02 01:36:22 - nat-goc1-8.aster.pl

Chciałbym zwrócić uwagę, że oferty są dość sprytnie skonstułowane. 100 MB/s to jest max. prędkość na jaką POZWALA TECHNOLOGIA ZASTOSOWANA. A nie jaka oni dają, czy gwarantują. Analogicznie, to tak jakby ktoś miał Wifi 54Mbit/s i wymagał żeby 3 bloki dalej mieć sygnał. Jeśli będzie to znikomy. Tak samo jest z tego typu ofertami.

Opinia do oferty Polsat Net 25GB LTE »

7. adis   2011-12-31 14:30:25 - eir34.internetdsl.tpnet.pl

Polsat kłamie i kłamał będzie chwalą się technologiami a tak na prawdę nie mają takiej technologi i nie będą mieli jak T V N pracowałem z dla TVN i Ekipy Polszmatu to wiem Reklamują się wszystkim że co to nie oni a tak naprawdę to oszuści. powodzenia w oglądaniu tego szajsu Polsat Skąpi na nowe technologie ITI T V N GÓRĄ Pozdrawiam TVN ITI

8. SZALL   2012-01-01 12:56:57 - 79.162.253.121

Witam wszystkich;;każdy kłamie w różnym miejscu i czasie,,,akurat tak się s składa,że u mnie działa do około 60MB/s wysyłanie około 15MB/s ;;;więc smętów nie gadajcie---hej

9. plastek   2012-01-10 18:21:58 - ip-93-154-170-130.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Witam, mój przedmówca, kol.SZALL ma rację.Całkiem "przypadkowo" miałem takie transfery: 89 Mb/s w autobusie na ul. Traktorowej w Łodzi( http://speedtest.net/result/1579929101.png ) Nie jest to norma, ale takie transfery już tak: 40-60 Mb/s, przykłady: http://speedtest.net/result/1639512697.png http://speedtest.net/result/1635758874.png http://speedtest.net/result/1646270009.png Te ostatnie to ok. kilometra od BTSa, bez widoczności, bez anteny. Ale co innego jest ciekawe: Brak zerwania transmisji od momentu kiedy dostałem modem E398, czyli od ok.1 września. To działa jak drut. Więcej powiem, jak dobry drut. Nie widziałem u siebie LTE poniżej 10 Mb/s - nigdy !!! Sami osądźcie. Pozdrawiam.

10. dick   2012-01-11 18:04:05 - user-164-127-48-198.play-internet.pl

plastek masz Plusa LTE czy Polsat?

11. dusza   2012-01-19 16:42:41 - user-164-127-226-172.play-internet.pl

Z Lte w Polsacie jest tak jakbyś dał dzieciakowi lizaka (super prędkość) ale zaraz go zabrał (mała ilość danych do pobrania w pakietach).

12. [email protected]   2012-01-21 02:45:31 - 213.76.172.21

Czy limit transferu jest podany dzienny

Opinia do oferty Polsat Net 5GB »

13. dusza   2012-01-21 14:09:45 - user-46-113-84-106.play-internet.pl

Jest to limit miesięczny. Więcej na http://techmobile.pl/oferty/internet-mobilny-abonament/

14. Rozbawiony   2012-02-06 07:29:20 - host-89-228-252-215.olsztyn.mm.pl

Speedtest.net to ściema on zwiększa prędkość o 400-500% a nie podaje realnej wiem bo to sprawdziłem.

15. jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj   2012-03-02 05:43:13 - host-056.skynet.net.pl

y jsistuchjodxsdrkdodsjrd hakgq ka'rhrr yev [email protected] 8eteugfbeudhbd

Opinia do oferty Polsat Net 25GB LTE »

16. szczensliwy   2012-03-03 14:08:07 - aix108.neoplus.adsl.tpnet.pl

Jak ja się cieszę ze umowa z polsatem mi sie konczy. Nie polecam nikomu. Mieli dużo wpadek ale dziś przeszli samych siebie. Dziś minoł mi termin płatności a przelew widocznie nie doszedł i wyskakuje mi belka na ekranie co 15 min i nie mozna jej jakiś czas skasowac ze komornik już puka do mych drzwi. Nie traktują mnie jak klijęta tylko jak przestępce. Ciekawe czy takie zakłucanie odbioru jest w ogóle zgodne z prawem?

17. Placek   2012-03-18 15:44:13 - ip-93-154-180-53.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Ja jakoś też mieszkam w Łodzi niedaleko centrum i nawet 1mb u siebie nei widziałem o.O nie mowiac o gubieniu zasiegu 15x w ciagu h ogólnie dobze ze mam umowe tylko na rok nie polecam tego gówna PS: haha jeszcze tego nei mogłem wyslać bo straciłem zasieg :D

18. Tak sobie człowiek   2012-04-14 16:11:03 - v20-14.opera-mini.net

Jak widzę WSZĘDZIE TOTALNY BAJZEL.

19. marekoz   2012-04-21 10:55:46 - user-109-243-206-17.play-internet.pl

nie , nie dzienny - godzinowy

Opinia do oferty Polsat Net 5GB »

20. nick   2012-05-08 19:01:04 - nat-tor2-70.aster.pl

badziew...

Opinia do oferty Polsat Net 3GB »

21. Ator   2012-05-08 22:10:52 - user-46-113-96-111.play-internet.pl

A czego oczekiwaliście od żydka Solorza. Pochodzi z narodu wybranego, a w Polsce to osoba nietykalna. I może bez problemu oszukiwać gojów do woli. Sądy w Polsce są terroryzowane przez Koszernostre.

22. AS   2012-05-30 20:18:54 - ip-93-154-170-51.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

akurat u mnie cyfrowy powrócił po częściowej przerwie z większą siłą;;działa od 25-30MB/s do 45MB/s to górne,, dolne 1,5 do 2,0MB/s

23. Mdj   2012-06-24 12:56:58 - z50-06.opera-mini.net

Szolosz to żyd.

24. Mdj   2012-06-24 12:56:58 - z50-06.opera-mini.net

Szolosz to żyd.

25. xxxxxl   2012-07-23 10:11:16 - adud109.neoplus.adsl.tpnet.pl

Chociaż jestem użytkownikiem tego wynalazku to ostrzegam innych chcących wchodzić w to bagno nie kupujcie bo to jest kupa naciągaczy i z.....i a poza tym nic nie można uczciwie się cokolwiek dowiedzieć i załatwić jednym słowem zas....a instytucja wynalazku

Dodaj swoją opinię - Cyfrowy Polsat

nick:

Serwis Wybieramy.net zastrzega sobie prawo do edycji lub usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób naruszające zasady współżycia społecznego. Powyższe komentarze są opiniami czytelników. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu Wybieramy.net.